Beoordelingen van Porto Kip Utrecht

Recente recensies

4.0
Joren
11 juli 2022

Als jullie gesloten zijn. Geef dat dan aan op de website als ik een bestelling plaats. Nu stond ik met m’n goede gedrag op een zondag voor een dichte deur. Uit pure ellende maar doner gaan halen

Rik H.
22 juni 2022

Zijn gewoon dicht maar blijven bestellingen aannemen. Niet bestellen!

Martijn Gruters
28 mei 2022

Na te hebben besteld en de bevestiging te hebben gekregen voor afhalen 18:30 bleek bij aankomst dat ze gesloten waren. Inmiddels zijn we twee dagen verder, zijn ze nog steeds gesloten en na meerdere keren geprobeerd te hebben onbereikbaar via de telefoon. Zeer slecht dat er wel bestellingen aangenomen worden terwijl ze gesloten zijn, en dit nergens wordt gecommuniceerd. Ben benieuwd of dat we ons geld nog terug krijgen. Zeer slechte zaak dit……

Marja van luijn.
15 mei 2022

Compliment voor de gaarheid en het heerlijke zachte sappige kippenvlees. Het zal wel aan mijn smaak liggen, maar de kip vond ik weer flauw. Ik proef totaal geen kruiden dit mis ik echt bij deze kip. Nogmaals bedankt voor de kortings code, ben daar blij mee en bij deze bestelling ook gebruikt. Helaas is dit de laatste keer dat ik bij Porto Kip heb besteld dit is niet mijn kip zoals is het graag eet. Maar dit is natuurlijk mijn persoonlijke smaak.

Luya
8 mei 2022

Super nice!

coolsie
13 april 2022

De bereiding van de kip op een houtskooloven zijn wij niet gewend maar het smaakt geweldig! De kip is lekker en van goede kwaliteit, de "saus" die je erbij kan kiezen is de marinade die over de kip wordt gedaan, er zit dus géén sausje bij voor je frietjes. Het halve kip menu met patat is voldoende voor 2 personen.

Richie
9 april 2022

The food was excellent, but they forgot our extra sauce. It wasn't a major issue, but I will check next time

C
9 april 2022

Heerlijke op kool geroosterde kip. 2e keer besteld. Kwaliteit is constant. Mn zoon wilde het weer eten dus dat is een goed teken.

C
2 april 2022

Had menu 3 besteld. Kip is lekker gegrild en sappig. Patat krokant. Zat alleen geen salade en knoflooksaus bij wat wel erbij hoort volgens menu. Even erop letten en niet vergeten een volgende keer.

Etty
1 april 2022

Voor het eerst besteld, echt superlekker, precies goed, Top!

Eva
17 maart 2022

Kip was lekker van smaak, zou iets sappiger mogen. Goede frietjes. Bezorging was in eerste instantie 40 minuten te vroeg, maar dat werd netjes opgelost en na 40 minuten kwamen ze opnieuw bezorgen.

Lisa
14 maart 2022

De kip zoals in Portugal en een lekkere grote portie friet. Heerlijk met Sumol!